Ervaringen van KijkMijnHuis gebruikers

Meer dan 100.000 verhuizende consumenten gingen u voor.
Aanmelden!

Arnold

Arnold : 'Goed bezig KijkMijnHuis'!

"Alles handig bij elkaar, snel mijn internet en energie geregeld. Handige checklisten, geen irritante banners, wel nuttige informatie. Kortom : Goed bezig KijkMijnHuis !"

Willemijn

Willemijn : 'Iedereen vond het super leuk!'

"Net ons eerste huisje gekocht samen met mijn vriend, via KijkMijnHuis iedereen direct de foto's laten zien, later ook van verbouwing en de verhuizing. We kregen van iedereen super leuke reacties op onze KijkMijnHuis site! Ook de boekjes en het 3D-inrichten vond ik erg leuk en handig! Tnkx!"

Vincent en Maarten

Vincent en Maarten

"Gewoon super handig en erugggg leuk ! ik ga er niet meer woorden voor gebruiken!"

Hans en Nathalie

Hans en Nathalie

"We kochten een nieuwbouw woning in de buurt van Utrecht. Van de makelaar kregen we een KijkMijnHuis site aangeboden met de alle foto's van de omgeving en start bouw. We hebben zelf de foto's aangevuld tijdens de bouw, het 'inspiratie pakket' samen uitgekozen en hebben diverse woon boulevards afgestruind. Een nieuwbouw woning kopen is niet altijd even leuk, maar KijkMijnHuis was wel harstikke leuk! Bedankt jongens!"

* De fotografie die op deze pagina is gebruikt is i.v.m. privacy professionele fotografie. De geplaatste testimonials zijn van echte gebruikers.
Jouw referentie ook op kijkmijnhuis.nl? Of heb je aanbevelingen? Stuur je verhaal en foto op: Versturen