Wat kan met HelpMee?

Uw vrienden, familie en bekenden informeren dat uw woning te koop staat. Zij informeren op hun beurt hun familie, vrienden en bekenden. Zij informeren op hun beurt hun familie, vrienden ... Aanmelden!

Informeer

Informeer in een paar stappen heel Nederland

Met HelpMee informeert u eenvoudig heel veel mensen dat uw woning te koop staat. Binnen 5 minuten heeft u uw eigen sociale kring geïnformeerd. U vraagt tegelijkertijd of ze willen meehelpen door hun sociale kring te informeren. En zo verder. Het werkt snel en simpel. Lees de ervaringen van onze gebruikers.

Eenvoudig en voor iedereen

Eenvoudig en voor iedereen

HelpMee is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Een email adres is voldoende om effectief met HelpMee aan de slag te gaan.
Heeft u ook beschikking over een Facebook, LinkedIn en/of Twitter account? Ook die kunt u met HelpMee zeer efficiënt inzetten bij de promotie van uw woning.

MeeHelpers belonen

MeeHelpers belonen

HelpMee kan bijhouden welke van uw MeeHelpers het meest actief zijn en kent hier punten aan toe. U kunt van te voren een beloning instellen voor degene die de meeste inspanning verricht. Denkt u bijvoorbeeld aan een biosscoopbon, etentje of wat u maar te binnen schiet. Een beloning instellen is natuurlijk niet verplicht op HelpMee.

Uw privacy gewaarborgd

Uw privacy gewaarborgd

HelpMee waarborgt de privacy van u en uw MeeHelpers. Deelname aan HelpMee leidt niet tot ongewenste email. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Wij houden zelf ook niet van spam en ongewenste telefoontjes en hebben het spreekwoord "wat u niet wilt dat u geschiedt, doet u ook een ander niet" goed onthouden. Lees hier meer over onze privacy voorwaarden »

Uw woning verkocht?

Uw woning verkocht?

U kunt iedereen, die via HelpMee geinformeerd is over uw woning, met één muisklik berichten dat uw woning verkocht is. Als u een beloning heeft uitgeloofd kunt u deze nu uitkeren.

Interesse in onze dienstverlening? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.
Lees ook de ervaringen van andere gebruikers.
Meer informatie