HelpMee voor de makelaar

Met HelpMee bereikt u samen met de verkoper extra doelgroepen. U verveelvoudigt uw exposure en houdt zelf de controle over de opvolging. Direct aanvragen!


Een extra doelgroep

Een extra doelgroep

U zet de woning op Funda en diverse andere portalen. U licht uw eigen netwerk uitgebreid in en plaatst de woning op uw eigen website. Er is één belangrijk netwerk, dat u niet kunt bereiken zonder hulp van uw verkoper. Dat is zijn/haar eigen sociale netwerk. Naar de ervaring leert een interessant netwerk met veel potentie. Met HelpMee licht u samen dat netwerk eenvoudig in en houdt u de volledige controle over de opvolging.

Gaat de verkoper zelf verkopen?

Gaat de verkoper zelf verkopen?

Zeker niet! Alle geïnteresseerden komen terecht op uw eigen website. Uw binnendienst kan de geïnteresseerde (leads) professioneel opvolgen, zodat u uw meerwaarde als makelaar aantoont. U kunt HelpMee zien als de digitale variant van de woning visitekaartjes. Een waardevolle toevoeging op uw marketing mix.

Exposure op sociale netwerken

Exposure op sociale netwerken

Met HelpMee wordt voor elke te verkopen woning een berichtenstroom gestart. De handtekening van uw kantoor wordt zo steeds weer op een ander deel van de sociale netwerken geplaatst. U beperkt zich niet tot het zenden van uw aanbod naar mensen, die u toch al kent. Er worden worden voor u steeds weer nieuwe netwerken ontsloten zonder dat u daar iets voor doet.

YouTube

Uw objecten op YouTube

Als makelaar heeft u er geen extra werk aan, het gaat geheel automatisch na aanmelding voor HelpMee. Wilt u ook uw objecten vindbaar maken in de op één na grootste zoekmachine ter wereld? Vraag direct HelpMee aan en u krijgt de YouTube koppeling er gratis bij! Klik hier voor voorbeeld!

AddThis vs. HelpMee

Een AddThis button bij uw aanbod plaatsen is een passieve methode voor de inzet van social media. U bereikt slechts 1 laag in het sociale netwerk. U gaat hierbij namelijk uit dat uw verkoper de site bezoekt, deze button ziet en vervolgens besluit de social media in te zetten. De sociale kring van de verkoper ziet het object voorbij komen, maar zonder de boodschap en drive om het door te zetten (naar een volgende laag in het sociale netwerk).
Met de inzet van HelpMee stelt u zich als makelaar pro-actief op. U geeft in emails duidelijk aan wat de voordelen zijn en met 1 klik kan uw verkoper besluiten dit te doen. U wacht niet het initiatief af van de verkoper. De sociale kring rondom uw verkoper wordt uitgedaagd om het object door te zetten, hiermee dringt u verder door in de sociale netwerken en zorgt u voor meer exposure voor uw kantoor en het object.
Combineren, profiteren, de AddThis button en HelpMee zitten elkaar nooit in de weg.

Interesse in onze dienstverlening? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.
Lees ook de ervaringen van andere makelaars.
Meer informatie