Installatiegemak HelpMee

Het installeren en gebruiken van HelpMee is niet moeilijker dan werken met uw email software. Met behulp van onze instructies koppelt u HelpMee eenvoudig aan uw CRM pakket. Aanmelden!

Onze software partners

Onze software partners

Door de koppelingen met onze software partners, zijn HelpMee (en KijkMijnHuis) eenvoudig te installeren. Over het algemeen kunt u uw koppeling zelf vanuit uw CRM pakket activeren. Wij nemen contact met u op om uit te leggen hoe het één en ander werkt. Houdt u rekening met een eenmalige opstartactie van ongeveer één uur. Daarna beheerst u alle ins en outs van HelpMee. Het onderhoud van uw HelpMee account vergt circa 5 minuten per week.

Hoe werkt een koppeling?

Hoe werkt een koppeling?

Elke dag synchroniseren onze systemen met uw aanbod, zoals het in uw CRM staat. Het grote voordeel hiervan is dat prijzen en fotografie altijd up to date zijn, zodat er geen ruis in uw communicatie ontstaat. Krijgt u een nieuw object in de verkoop dan kunt u per object kiezen of deze in aanmerking komt voor HelpMee.

Cijfers en rapportages

Cijfers en rapportages

Exact meetbaar! Met HelpMee is uw bereik exact meetbaar en elk moment in te zien. In ons rapportage gedeelte ziet u hoe vaak uw woningen worden geraadpleegd op de sociale netwerken en hoeveel vrienden en bekenden betrokken zijn bij de promotie ervan. U ziet ook direct hoe uw kantoor het doet in vergelijking met andere kantoren.

Helpdesk

Helpdesk

Onze servicedesk staat altijd klaar voor u en uw klanten om alle eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ons zowel telefonisch als per email bereiken. Wij helpen u binnen één werkdag. KijkMijnHuis en HelpMee veroorzaken geen extra druk op uw binnendienst, omdat wij indien nodig direct support geven aan de eindgebruikers.

Interesse in onze dienstverlening? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.
Lees ook de ervaringen van andere makelaars.
Meer informatie