Installatiegemak KijkMijnHuis

Het installeren en gebruiken van KijkMijnHuis is niet moeilijker dan werken met uw email software. Met behulp van onze instructies koppelt u KijkMijnHuis eenvoudig aan uw CRM pakket. Aanmelden!

Onze software partners

Onze software partners

Door de koppelingen met onze software partners, zijn KijkMijnHuis (en HelpMee) eenvoudig te installeren. Over het algemeen kunt u uw koppeling zelf vanuit uw CRM pakket activeren. Wij nemen contact met u op om uit te leggen hoe het één en ander werkt. Houdt u rekening met een eenmalige opstartactie van ongeveer 30 minuten. Daarna beheerst u alle ins en outs van KijkMijnHuis. Het onderhoud van uw KijkMijnHuis account vergt circa 5 minuten per week.

Hoe werkt een koppeling?

Hoe werkt een koppeling?

De KijkMijnHuis koppeling voor uw kopende klanten is geoptimaliseerd om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. De koppeling reageert automatisch op de statusveranderingen van uw objecten. U hoeft niets te doen en uw klanten kunnen direct met hun persoonlijke KijkMijnHuis website aan de slag.

Cijfers en rapportages

Cijfers en rapportages

Exact meetbaar! Met KijkMijnHuis is uw bereik exact meetbaar en elk moment in te zien. In ons rapportage gedeelte ziet u hoeveel vrienden en bekenden u bereikt met de door uw uitgegeven websites en hoe vaak die sites worden bezocht door de doelgroep. U ziet ook direct hoe uw kantoor het doet in vergelijking met andere kantoren.

Helpdesk

Helpdesk

Onze servicedesk staat altijd klaar voor u en uw klanten om alle eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ons zowel telefonisch als per email bereiken. Wij helpen u binnen één werkdag. KijkMijnHuis en HelpMee veroorzaken geen extra druk op uw binnendienst, omdat wij indien nodig direct support geven aan de eindgebruikers.

Interesse in onze dienstverlening? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.
Lees ook de ervaringen van andere makelaars.
Meer informatie