KijkMijnHuis voor de makelaar

U kunt KijkMijnHuis websites kosteloos en geheel geautomatiseerd aan uw kopers aanbieden. Zonder inspanning van uw zijde, vergroot u op een sympathieke manier uw naamsbekendheid. Aanmelden!

Nieuwe verkoopopdrachten

Nieuwe verkoopopdrachten

Met KijkMijnHuis geeft u een sympathiek, eigentijds visitekaartje af aan de koper van een woning. Vaak zullen in hun sociale kring ook andere mensen het kopen van een woning (gaan) overwegen. Acht van de tien keer vraagt men in zijn sociale kring wie een goede makelaar is. Door het aanbieden van een KijkMijnHuis website blijft u "top of mind" bij al uw kopende klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie »

Kosteloos meer exposure

Kosteloos meer exposure

Op alle pagina's van de persoonlijke KijkMijnHuis websites wordt uw logo prominent getoond en kunnen bezoekers doorklikken naar uw website. KijkMijnHuis is niet alleen voor de koper, maar wordt juist ook bezocht door zijn familie, vrienden en bekenden. Kopers kunnen zelf foto's toevoegen, dagboeken bijhouden en hun woning op Google Maps aanwijzen. Vrienden en bekenden kunnen lid worden van de website en een bericht achterlaten.

Geheel geautomatiseerd

Geheel geautomatiseerd

KijkMijnHuis werkt geheel geautomatiseerd via uw software leverancier. U kunt uw pakket zo instellen dat bij elke transactie de koper(s) automatisch een uitnodiging voor een KijkMijnHuis website ontvangt. Er is geen extra handeling van uw of uw medewerkers nodig. De exacte werking van de koppeling met KijkMijnHuis kan verschillen per software leverancier. Klikt u hier voor onze aangesloten Makelaardij CRM leveranciers »

Geen kosten, wel opbrengsten

Geen kosten, wel opbrengsten

KijkMijnHuis is kosteloos door u als makelaar in te zetten. Ook voor de koper is KijkMijnHuis gratis. De koper kan via KijkMijnHuis brochures bestellen, aanbieders vergelijen, gebruik maken van voordeelaanbiedingen en adviezen aanvragen. KijkMijnHuis werkt daarbij via een opt-in model. De koper bepaalt zelf waar hij gebruik van wil maken en wordt nooit ongewenst benaderd door middel van email, post of telefoon.

Interesse in onze dienstverlening? Klik op de onderstaande button voor meer informatie.
Lees ook de ervaringen van andere makelaars.
Meer informatie